Archyvas 2021 m - Likimo draugai

KAUNO KLUBUI "LIKIMO DRAUGAI" - 20 METŲ, BET TAI TIK PRADŽIA
Mūsų projektinę veiklą finansuoja Lietuvos Respublikos Neįgaliųjų reikalų departamentas ir Kauno miesto savivaldybė
Kaunas
NRD
cosmoway
Esfa
Likimo draugai
Go to content
2021-12-30
Gruodžio 26 dieną klubo patalpose vyko, jau tapusi tradicija, Kalėdinė popietė. Jos metu ridenome tradicinės "Likimo draugų" loterijos kamuoliukus, dainavome Kalėdines dainas, su Kalėdų Seneliu žaidėme Kalėdinius žaidimus bei vaišinomės Kalėdinėmis vaišėmis. Ir žinoma,  kokios Kalėdos be dovanų - Kalėdų Senelis šiemet buvo, kaip niekada dosnus, pradžiugindamas mus saldumynais, mandarinais ir suvenyrais.
Kaledos2021_2
Kaledos2021_3
Kaledos2021_1
2021-12-06
Gruodžio 4-5 dienomis Panevėžyje, o gruodžio 5 dieną Jonavoje vyko Kalėdinės mugės, kuriose dalyvavo mūsų Socialinės reabilitacijos projekto ir Socialinių dirbtuvių dalyviai su savo gaminiais. Tegu prekyba nebuvo klestinti, bet vis vien tai buvo galimybė parduoti savo gaminius ir užsidirbti nors ir kuklias, bet visgi papildomas pajamas.
Jonava2
Jonava1
Panevezys
2021-12-06
Gruodžio 3 dieną minima pasaulinė neįgaliųjų diena. Ta proga Kauno miesto savivaldybė organizavo įvairius renginius, todėl mūsų klubo lankytojai dieną praleido mieste, sudalyvaudami šiokio terapijoje šiuolaikinio šokio studijoje, prekiaudami Kauno Akropolyje savo gaminiais, aplankydami Kauno Kalėdinę eglutę, pasišildydami kavinukėje arbata su pyragėliu.
Kauno akropolis
Kauno eglute
Sokiai
2021-12-02
Šiandien Kauno miesto savivaldybėje Kauno klubo "Likimo draugai" organizacija buvo pagerbta Kauno miesto mero V.Matijošaičio padėka, greta su kitomis organizacijomis, už empatiją, socialinę atsakomybę ir visada ištiestą pagalbos ranką. Su padėka gavome 2 dovanų korteles, dėžutę saldainių ir nuostabią puokštę gėlių. Šis įvertinimas skatina mus ir toliau dirbti mūsų lankytojų labui, o dovanėlės pradžiugins mus visus.
Apdovanojimas
2021-11-16
Lapkričio 13 dieną Šiauliuose vykusioje mugėje "Stilius ir skonis" dalyvavo ir mūsų socialinių dirbtuvių atstovai su savo gaminiais. Kvėpinami odiniai papuošalai, odiniai knygų skirtukai, eglutės papuošalai ir sėdėjimo pagalvėlės džiugino mugės lankytojus ir prekeivius. Ir nors pardavimų apimtys optimizmo nesuteikė, tai buvo ne mūsų gaminių, bet visos mugės problema. Bet nepaisant nieko, kelionę pirmyn ir atgal išnaudojom artimesniam bendravimui ir vienas kito pažinimui.
Muge2
Muge1
Muge3
2021-10-13
Spalio 8-9 dienomis Lietuvos mastu vyko Maisto Banko akcija. Mūsų organizacija joje taip pat dalyvavo. Ir nors rezultatai, lyginant su ankstesnių metų rezultatais, kuklesni, esame dėkingi Kauno gyventojams už jų dosnumą ir geranoriškumą. Per abi dienas kauniečiai paaukojo mums 472 vnt. produktų, kurie bus išdalinti neįgaliems mūsų organizacijos dienos centro lankytojams.

Dėkojame Jums už Jūsų gerumą
2021-09-13
Nepastebėjome kaip prabėgo socialinių dirbtuvių “Amatų laboratorija” gyvavimo metai ir jau beveik įpusėjo antri. Kiek čia vandens nutekėjo… Kiek nuostabių darbų sukurtą, kiek kantrybės įdėta, kiek pastangų!
Ta proga, 2021-09-08 turėjome visų dirbtuvių dalyvių ir darbuotojų ataskaitinį susirinkimą. Aptarėme pasiekimus, nesėkmes, nerimą, džiaugsmus, pokyčius, palyginome save tada, kai atėjome čia prieš pusantrų metų, ir dabar, kokie esame šiandien.
Pasvajojome, palinkėjome sau to, ko labiausiai reikia, pasižadėjome judėti pirmyn ir džiuginti jus, mieli mūsų draugai, palaikytojai, fanai, pirkėjai, stebėtojai, minintys geru žodžiu ir skleidžiantys mūsų žinutę: “Negalia nėra kliūtis kurti grožį!”
Ačiū jums visiems!
SDsusirinkimas
2021-09-06
Rugpjūčio 31 dieną organizacijos nariai dalyvavo edukacinėje išvykoje į Kauno paveikslų galerijos parodą, pavadinimu "Žmogus ir žuvis". Čia ne tik apžiūrėjo parodą, lydimi gido, bet ir turėjo galimybę savo įspūdžius ir jausmus atskleisti savo teptukų potėpiais.
Muziejus2
Muziejus3
Muziejus1
2021-08-18
Nuostabiai praleidome popietę prieš atostogas. Lankėmės indiškų patiekalų restorane "Ganga". Vieningai nutarėme, kad buvo skanu ir reiks kartoti
Ganga3
Ganga1
Ganga2
2021-08-18
Rugpjūčio 5 d. Kauno klubas „Likimo draugai“, su mūsų socialinių dirbtuvių "Amatų laboratorija" ir psichosocialinės reabilitacijos projektų darbuotojais bei paslaugų gavėjais, keliavo į Telšius aplankyti bičiulių Telšių Atjauta, kurie taip pat vykdo dirbtuvių projektą. Ši išvyka buvo vaisinga keliomis prasmėmis: susipažinome su naujais žmonėmis, jų vykdomais projektais, jų veikla, organizavimo principais, pasidalinome savo patirtimi įgyvendinant dirbtuvių ir psichosocialinės reabilitacijos projektus, pristatėme savo veiklas, pademonstravome kuriamus gaminius. Be to, patyrėme didžiulį Atjautos darbuotojų ir savanorių svetingumą ir draugiškumą, patyrinėjome nuostabiai gražų Telšių miestą, grįžome namo tiek su materialinėmis, tiek su emocinėmis dovanomis. Ši išvyka mums leido ne tik paįvairinti savo kasdienybę, praturtinti save bendravimu su nuostabiais, savo veiklai atsidavusiais, kūrybingais žmonėmis, pasisemti idėjų bet ir tikėkimės atverti naujus kelius šių dviejų organizacijų tolimesniam bendravimui ir bendradarbiavimui. Socialinių dirbtuvių dalyviams tai buvo galimybė pristatyti save ir reprezentuoti savo kuriamus gaminius.
Telsiai1
Telsiai3
Telsiai2
2021-07-01
Birželio 25 dieną mūsų klubo nariai buvo išvykę į edukacinę išvyką į Taujėnų dvarą. Išvykos metu ne tik dalyvavome ekskursijoje po dvarą, bet ir, dvaro administratoriams padarius didelę nuolaidą, turėjome galimybę pažaisti golfą. Daugeliui tai buvo pirma tokia galimybė gyvenime. Be to mes dar žaidėme ir smagius edukacinius žaidimus ir be abejo bendravome, bendravome, bendravome. Atrodytų, kad bendravimo turėtų užtekti kievieną dieną susitinkant klube, tačiau kitoje aplinkoje, kitoje bendroje veikloje žmonės atsiskleidžia ir pažįsta vienas kitą visai kitoje šviesoje.
Taujėnai2
Taujėnai4
Taujėnai3
Taujėnai1
2021-05-13
Gegužės 7-8 dienomis vyko pavasarinė Maisto Banko akcija. Joje dalyvavo ir mūsų organizacija. Tradiciškai akcijose mums padėdavo Kauno Santaros gimnazijos gimnazistai, tačiau dėl epidemiologinės situacijos Lietuvoje, šįkart jie mums negalėjo pagelbėti. Tačiau nepaisant jokių kliūčių, akcijoje mes sudalyvavome sėkmingai ir jos metu surinkome maisto produktų už 824€, kuriuos išdalinsime savo organizacijos neįgaliesiems maisto paketais ir naudodami produktus dienos užimtumo veiklų dalyvių maitinimui.
2021-05-03
Švelnėjant karantinui ir atsidarant kultūros įstaigoms, mūsų organizacijos nariai gražią balandžio popietę apsilankė Kauno Zoologijos sode. Nedidelėmis grupelėmis grožėjomės gyvūnais, kuriems vėsus oras tikra atgaiva. Be to balandžio mėnesį Kauno klubo "Likimo draugai" pradėjo kurti taškines mandalas. Pirmieji nedrąsūs mėginimai jau praeityje ir mūsų mandalos jau puošia klubo patalpas.
Zoo2021
Mandalos2021
2021-03-08
Kovo 8-osios proga, klubas gavo dovanų - siuntą įvairiausių žaidimų. Juos mums padovanojo Simonas Stankūnas. Nuoširdus ačiū jam.
2021-02-02
2021-01-29 dieną klubas šventė savo 20-ties metų sukaktį. Kauno klubas "Likimo draugai" formavosi nuo 1995 metų, tačiau juridinį statusą įgijo tik 2001-01-30. Šventė vyko nuotoliniu būdu (zoom platformoje), tačiau svečių susirinko tiek, kad į mūsų kuklias patalpas niekaip nebūtų tilpę. Mus pagerbė ne tik klubo ištakose dirbę ir pagrindus padėję žmonės, bet ir Lietuvos sutrikusios psichikos žmonių globos bendrijos vadovas ir darbuotojai. Po oficialiosios dalies buvo pertraukėlė, kurios metu pasižiūrėjome skaidrių demonstravimą, sudarytą iš nuotraukų, apimančių visą klubo istoriją,  ir kiekvienas savo namuose suvalgėme po iš anksto pasiruoštą pyragėlį. Po pertraukėlės vėl susirinkome šiltam, betarpiškam pokalbiui apie praėjusius ir dabartinius laikus.
zoom nuotrauka
2020-01-13
Karantinui Lietuvoje tebesitęsiant, mūsų socialinių dirbtuvių "Amatų laboratorija" dalyviai darbus atlieka mišriu būdu - savo namuose ir dirbtuvių patalpose. Darbas namuose ugdo savarankiškumo ir atsakomybės jausmą, prisidėdamas prie darbinių įgūdžių įtvirtinimo.
Dezutes03
Dezutes06
Dezutes05
Dezutes04
Copyright (c) 2005-2023 Kauno klubas "Likimo draugai"    designed by Rita N
Back to content