Archyvas 2019 m. - Likimo draugai

KAUNO KLUBUI "LIKIMO DRAUGAI" - 20 METŲ, BET TAI TIK PRADŽIA
Mūsų projektinę veiklą finansuoja Lietuvos Respublikos Neįgaliųjų reikalų departamentas ir Kauno miesto savivaldybė
Kaunas
NRD
cosmoway
Esfa
Likimo draugai
Go to content
2019-10-30
 Spalio 25-26 dienomis Lietuvoje vyko rudeninė Maisto banko akcija. Joje dalyvavo ir mūsų organizacija. Šįkart, skirtingai negu pavasarį, maisto produktus rinkome 2 parduotuvėse - IKI "Taubūčiuose" ir RIMI Baltijos gatvėje.
 Esame labai dėkingi dosniai aukojusiems kauniečiams ir miesto svečiams, akcijoje talkinusiems Kauno "Santaros" gimnazijos moksleiviams, geranoriškai mus priėmusių parduotuvių vadovams ir personalui. Jūsų visų dėka surinkome rekordišką kiekį maisto produktų, todėl mūsų organizacijos neįgaliuosius galėsime pradžiuginti beveik dvigubai gausesniais maisto produktų paketais.
2019-09-04
Sekmadienį, rugsėjo 01 dieną, mūsų klubo nariai buvo išvykę į Vilnių, kur dalyvavo rudeninėje sostinės dienų šventėje - mugėje "Tau Vilniau". 15-ą kartą organizuotoje šventėje mes dalyvavome irgi jau nebe pirmą kartą. Į mugę nusivežėme savo rankų dirbinių - tai atvirutės, riešinės, šalikėliai, skraistės, mūsų pagamintos gėlės, dirbiniai iš karoliukų ir kiti rankdarbiai. Be to, gretimai įrengtoje scenoje,  šventės dalyvius ir svečius linksmino neįgaliųjų kolektyvai ir profesionalūs atlikėjai.
Vilnius
Vilnius
Vilnius
2019-08-01
2019 m. liepos 22-26 dienomis 17 aktyviausių klubo narių buvo išvykę kasmetinėn savarankiškumo stovyklon Baltijos pajūryje - Šventojon. Stovykla šiemet vyko naujoje vietoje, nameliai buvo su visais patogumais ir tai pradžiugino stovyklautojus. Dieną pradėdavome mankšta ir bendrais pusryčiais, o baigdavome bendra vakariene, kuriuos patys ir pasiruošdavome. Dieną leisdavome prie jūros arba žaisdami stalo žaidimus, plaukiodami vandens dviračiais ar žaisdami krepšinį.
Klaipeda
Sventoji
Saulelydis
2019-07-08
Informuojame, kad nuo 2019 metų liepos 08 dienos Kauno klubas "Likimo draugai" dirbs kiekvieną darbo dieną nuo 10 iki 16 valandos.
2019-07-08
2019-07-05 Kauno klubo "Likimo draugai" lankytojai aplankė Nacionalinio M.K. Čiurlionio dailės muziejaus ekspoziciją ir, lydimi gido, pusantros valandos grožėjomės Lietuvos genijaus M.K.Čiurlionio paveikslais, bei klausėmės jo muzikos. Daugelis mūsų jau nebe pirmą kartą lankėmės šiame muziejuje, bet, lydimi gido, dar kartą atradome sau dailininko ir kompozitoriaus kūrinių didybę. Mes visi nuoširdžiai tikimės, kad taip gražiai prasidėjęs Nacionalinio M.K.Čiurlionio dailės muziejaus ir mūsų organizacijos bendradarbiavimas nenutrūks ir dar ne kartą turėsime galimybę sudalyvauti muziejaus edukacinėse programose, bei aplankyti muziejaus padalinių ekspozicijas.
Muziejus2
Muziejus1
2019-07-02
2019-06-29 mūsų klubo nariai plaukė laivu "Vilkija" į Vilkiją ir atgal. Kelionės metu gėrėjomės Nemuno pakrančių grožiu, krante liekančių bažnyčių bokštų didybe, bendravome bei aplankėme Vilkijos miestelį. Čia ne tik susiorganizavome pikniką, bet ir aplankėme vaizdingas apylinkių vietas, kurių grožis suteikia ne tik malonumą akims, bet ir dvasios atgaivą.
Villkija
Vilkija2
2019-05-02
2019-04-24 įvyko visuotinis Kauno klubo "Likimo draugai" narių susirinkimas, kurio metu organizacijos pirmininkė J.Stankūnienė ir valdyba atsiskaitė nariams už kadencijos laikotarpiu atliktus darbus, bei panaudotas finansines lėšas. Taip pat susirinkimo metu, ateinančių ketverių metų kadencijai, buvo perrinkta pirmininkė J.Stankūnienė, išrinkta valdyba ir revizijos komisija. Pasibaigus oficialiajai daliai, pirmininkė įteikė padėkas aktyviausiai dalyvavusiems klubo veikloje nariams, pasveikinome balandžio mėnesį gimusiuosius ir pasivaišinome tortu.
Susirinkimas 2019
2019-04-15
Balandžio 6-7 dienomis 14 klubo narių buvo išvykoje gamtoje. Mūsų žmonėms ir oro sąlygos buvo palankios, todėl visas savaitgalis, praleistas gamtos apsuptyje, teikė tiek kūno tiek ir sielos atgaivą. Visi vieningai pripažino, kad tokios išvykos stiprina ne tik mūsų sveikatą, bet ir organizacijos narių bendrystę.
Yurtos1
Yurtos4
Yurtos3
Yurtos1
2019-03-22
2019-04-24 14 val. Kviečiamas visuotinis Kauno klubo "Likimo draugai" narių susirinkimas S.Daukanto 21, Kaunas.

Susirinkimo darbotvarkė:
1. Valdybos ataskaitos tvirtinimas
2. Revizijos komisijos ataskaitos tvirtinimas
3. Pirmininko rinkimai
4. Valdybos rinkimai
5. Revizijos komisijos rinkimai
6. Kiti su klubo veikla susiję klausimai
2019-02-07
Nors mūsų klubas dirba jau nuo sausio 8 dienos, tačiau dėl "masinio" darbuotojų sergamumo, veiklose buvo šiokio tokio neapibrėžtumo. Bet pagaliau visiems "ligoniams" sugrįžus į savo darbo vietas, organizacijos vadovė patvirtino Kauno klubo "Likimo draugai" veiklų grafiką, aptartą dar sausio 5-6 dienomis, darbuotojų išvažiuojamajame posėdyje Kelmės rajone.
Darbo grafikas
2019-01-08
Šių metų sausio 5-6 dienomis, Kauno klubo "Likimo draugai" darbuotojai ir savanoris buvo išvykę į išvažiuojamąjį posėdį Kelmės rajone, prie ežero įsikūrusiose jurtose. Čia buvo svarstomas 2019 metų socialinės reabilitacijos paslaugų neįgaliesiems bendruomenėje projektas, aptariami mūsų organizacijos vizija, tikslai ir uždaviniai. Be darbinių reikalų dar ir maloniai praleidome laiką gamtos apsuptyje. Toks bendradarbių bendravimas neoficialioje aplinkoje padeda geriau pažinti vienas kitą, lengviau suprasti ir spręsti iškylančius sunkumus tiek tarpusavyje, tiek ir dirbant su lankytojais.
Jurta
Kompanija
Pirtis
Copyright (c) 2005-2023 Kauno klubas "Likimo draugai"    designed by Rita N
Back to content